10 påkrævet værktøjer til bilreparation

10 påkrævet værktøjer til bilreparation

 Har du det i din garage? 

  1. Momentnøgle. Dette værktøj påfører et bestemt moment til gevind befæstigelser. Det bruges for at formindske risikoen for at gevindet skades af overdreven kraft.

  2. Skraldenøgle. Dette værktøj er konstrueret så det ikke behøves at blive fjernet ved løsning eller stramning af befæstigelser. Dette tillader dig at arbejde med boltsamlet led ved snævre steder.

  3. Ringgaffelnøgler. Dette har en U-fomet åbning i den ene ende og en ring i den anden. Det sikre et fast greb om befæstigelsen. Det skal bemærkes dets simple design og lave omkostning.

  4. Vindejern. Dette simple værktøj kan hjælpe dig med at håndtere stramtsiddende led.

  5. Topnøgler. Disse er bits der bruges til topnøgler, fastnøgler, skruepistoler og andre værktøjer. De vil tillade dig hurtigt at stramme og løsne enhver slags af gevind befæstigelser.

  6. Lige kærv skruetrækker. Dette værktøj er uundværligt når gevind befæstigelser skal stammes og løsnes. Særligt hvis elektrisk eller trykluft udstyr ikke er tilgængeligt. Det er billigt og optager minimal plads opbevaring.

  7. Phillips skruetrækker. Dette værktøj har samme fordele som tidligere.

  8. Gummihammer. Dette håndværktøj bruges til udretning, montage og adskille skrøbelige dele. Det bruges også når der arbejdes med en regulær eller en træmejsel eller andre værktøjer for at undgå skade på håndtaget.

  9. Dækjern. Dette værktøj tillader dig at fjerne metal dele og skadede strukturer. Det forefindes i forskellige størrelser.

  10. Stålbørste. En stålbørste bruges til at rengøre metal overflader. Med den, kan du hurtigt fjerne gamle malerrester, rust og snavs.
[Total: 0   Average: 0/5]