Stille spørgsmål eller dele dine reparations erfaring i bilforummet. TIlmeld for opdatering så du ikke går glip af nye anvisninger.
For at hente app'en:
Den kan spore biludgifter, holde en bil log og udskiftningsskema og gemme favorit materialer, notater og dokumenter.
Behøver jeg at skifte begge forlygter på samme tid?
Det er ikke nødvendigt. Dog, hvis du udskifter pærer i en ny forlygte, så er det bedst at installere nye pærer i den gamle også. Med tiden vil lysets intensitet falde og deres farvetemperatur kan ændre sig, hvilket påvirker lysets effektivitet. Hvis forlygterne er blevet brugt i lang tid, kan deres linser blive ridsede, og reflektorerne blive lidt duggede, i dette tilfælde er det bedst at skifte dem begge. Dette vil hjælpe med at sikre den intense og ensartede lysstråle.
Behøver jeg at frakoble batteriet, før jeg udskifter forlygterne?
Ja. Før du begynder at arbejde, skal du sørge for at koble den negative terminal fra på batteriet. Dette er et sikkerhedskrav. Hertil kommer at frakoble terminalen som forhindrer softwarefejl, der til tider kan opstå efter installation af nye pærer.
Hvorfor forlygter dæmpes med tiden?
Den mest almindelige årsag til nedsat lysintensitet i halogenforlygter er en uklar pære. Normalt er det et resultat af installationsfejl. Især bør halogenlamper ikke berøres med bare hænder, fedtede pletter på pærens overflade vil hurtigt blive til kulstof aflejringer. Dette fører til lokal overophedning og påvirker lys intensiteten. Med tiden vil xenon pærer ændre deres farve temperatur og også miste deres lysintensitet. Ud over spørgsmål til pæren, kan forlygter blive dæmpet på grund af reflektoren dugger eller skaller af, en ridset linse, samt problemer med ledninger.